jaz speaks.

Jag har tänkt på en sak väldigt mycket denna helgen, kärleken.
Alla söker vi den men det är inte alla som finner den. Men varför ska man låta hela sitt liv kretsa runt den rätte?
Jag vet att jag alltid varit den person som sökt efter någon, som alltid har någon, det är ganska sjukt faktiskt. För alla säger det men när jag själv tänker på det så märker jag hur sant det är. Att jag aldrig är singel. Jag har aldrig riktigt förstått varför, förrän nu. Alla behöver vi kärlek, från familjen, från vännerna eller från den där speciella personen, och jag har fått allt det där. Fast jag har inte uppskattat det riktigt som jag borde. Och jag har förlorat vissa helt otroliga personer för att jag inte riktigt sett vad jag har.
Det är något jag tycker alla borde lära sig. Stanna upp några minuter och se dig omkring och du lär upptäcka vilka diamanter du har runt dig.

Jag vet att jag har ett dåligt sätt att visa mina känslor, men jag försöker. Och jag säger det nu till alla mina älskad; jag älskar er, från idag och en evighet framåt. No matter what.

Låt alla veta vad du känner för just dom, för kärlek kan man inte få för mycket av!

Make a Wish - dresses

Jag var nyss inne på Bubbleroom.se, Måste säga att dom har helt fantastiska klänningar, och ni som känner mig vet hur mycket jag älskar klänningar. Så jag tog ut dom jag gillade bäst, och tänkte, detta kan bli som en "önskelista" därav "make a wish". Enjoy


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

sjukling

Idag befinner sig min familj hemma hos mina kusiner. Jag sitter ensam hemma. Skönt tänker vissa. Men jag säger usch. Jag är sjuk och jag saknar mina kusiner fruktansvärt.  Löjligt nog började jag gråta tidigare idag när jag tänkte på mina kusiner. Ni kanske tycker det är fånigt men ja.

Jag är lite rädd för att mina problem med njurarna ska komma tillbaka, för så som jag mått idag och igår, det var så det började sist. Men det är bara att hoppas på det bästa.


träna träna träna

Tränade idag med bästis i ungefär en och en halv timme. Jag är stolt över mig! :)
jävla ljugare Haha. Lina förstår.

Läste precis GöteborgsPosten, om hur det gått för Göteborgshjulet. Inget vidare faktiskt. 1 miljon i förlust och därav höjs priserna med 10 kronor. Hjulet kommer stå kvar året ut och sedan flyttas till liseberg.
Själv tycker jag att hjulet är riktigt meningslöst. Vill man se Göteborg, så kan man åka upp till Läppstiftets högsta våning. Och jag är inte ensam om att tycka det. Ungefär hela Göteborg visste att hjulet skulle bli en förlust, förutom Göteborg & Co såklart.

bästavänner.

Nej jag ska inte skriva om min ängel Lina. Utan en vän, som en gång var en syster för mig, som inte står vid min sida längre.
Jag tänker inte skriva några namn men jag hoppas du vet vem du är.

Förskolan var första gången vi möttes om jag inte minns fel. Senare bytte jag till en annan avdelning och vi splittrades. Och när vi började lågstadiet hamnade vi i olika klasser, men vi hade gemensamma vänner så vi umgícks på så sätt. Vänskapen växte och blev stark. Mellanstadiet, det var den tiden då vi ägde världen och spenderade varje dag tillsammans. Våra minnen är helt oslagbara. Våran fruktsallad med grädde och glass, colaflaskan som blev misshandlad och många mer.
Jag minns att det kom en serie på tv när vi gick i mellanstadiet. Kniven i Hjärtat. Den serien hade väldigt bra låtar och en av dom är "Vad fan hände?" och det är precis det jag undrar. Högstadiet kom, vi lovade att aldrig glida isär. Att alltid stå bredvid varandra som två systrar. Och visst umgicks vi, men inte som förr. Du hade andra vänner, likså hade jag. Vi gled isär mer och mer. Sen flyttade du iväg och vi slutade prata. Men vi träffades på en av mina fester men det var något som hade förändrats, det visste vi nog båda egentligen.
Och nu, det enda sättet som vi ger oss information om varandra är Facebook. Och knappt det.

jag saknar dig min vän..

Valentine's Day

Alla Hjärtans Dag idag :) Jag ska spendera dagen med min pojkvän, fast jag måste vänta flera timmar tills dess :( men jag spenderar dom timmarna med några vänner så länge. Vad gör ni en dag som denna?

 

poker.

hej !
jag är hos Filip just nu. Han och Fredrik spelar poker och jag möglar vid datorn, haha sociala ? :)
Sen vad som händer ikväll är halvt bestämt, jag ska spendera min kväll med Filip och några fler antagligen, men om jag sover här eller hemma är oklart.
Vad gör ni ikväll då?

har inget att skriva om så skriv frågor och massa sånt!

linisfinis.

Hej guys! Idag och som några dagar tidigare har Lina följt med mig hem efter skolan och väntat hos mig till hennes buss anlänt. Alltid lika roligt att ha min prinsessa här.  Om någon timme kör mamma mig till sportlife för vattenmassage. Ser framemot det, min rygg är ganska stel.

Igår var jag i ytterby med skolan och det var ganska kul, börjar bli ett riktigt bra gäng nu. Vilket är toppen med tanken på att man ska till polen med hela gruppen snart.. lite nervös för resan..
Efter skolan åkte jag och mamma till stan för en ekologisk ansiktsbehandling. Även det var mycket mysigt.
Var inne på Myrorna och hittade faktiskt en tröja för 65 kr. Den var enkel men snygg. Precis så jag vill ha det :)

Jag chansar på att det är fler än jag som haft nationella prov denna veckan. Ganska skönt att skriv- och läsförståelsen i svenska är avklarad. Nu är det bara svenska muntligt och massa mer kvar. Haha.


Kjolen jag har är sydd av mig själv :) Jag är nöjd!

tjörn

Nästan hela min vecka har spenderats med anton och hälften av tiden på tjörn. Skönt att vara hemma och inte göra någonting faktiskt. Ska dra till mamma ikväll och imorgon har man två prov att se fram emot...
Har inte så mycket att säga. Min blogg är ganska trist haha. Ge mig förslag om vad jag kan skriva. ^^
Har absolut inga bilder längre för jag rensade min dator igår så det får bli en på mig och min matilda hemma hos lina. Vi är fullständigt normala, vi vet :)

Frågestund.

Ingen fråga är för dum. :)

längesen.

Det var ett tag sen jag skrev något. Något riktigt vettigt, för senast var det bara en video liksom. Men jag fick kommentarer på det inlägget:

martin :
kan du säga din msn:D

Kan säga att ingen av er kommer få min nya msn, på den har jag bara dem jag känner. Men ni kommer inte få min gamla heller, om ni inte är bloggare dvs, alltid fint att ha lite kontakter inom denna underliga värld.
Dessa veckor har varit dem bästa på länge, och jag ser fram emot 2011. Speciellt om jag får spendera det med Anton. Den killen är absolut sötast. Och han blev min i onsdags, 2 Februari 2011.
Och sen dess har vi umgåtts regelbundet, och det är ingen skillnad idag heller. Gossen är snart på väg hit och imorgon rymmer jag till honom. Eller ja, rymmer är väl fel ord eftersom jag har tillåtelse, haha.
Måste säga att ibland älskar man sin skola va.. Igår skulle vi egentligen slutat klockan 4, men hade inställd lektion och jätte lång lunch så vi flyttade på lite lektioner och vi slutade kvart över ett. Inte helt fel alltså. Samma idag, skulle slutat halv två men hade sista lektionen inställd och slutade tidigare :)
Och jag kommer matförgifta min familj, ska laga mat idag. Ojoj förstår inte hur min familj kommer våga äta det sen.
Vet inte riktigt vad jag skriva så tänkte sluta nu hehe. Lovebugs'jaz

RSS 2.0